Benvinguts a la web de l'AMPA

divendres, 8 de juny de 2012

Camps d'estiu al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt

Benvolguts i benvolgudes, 

Us volem presentar la proposta de lleure juvenil que es durà a terme aquest Juliol al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. 
Uns camps d’estiu adreçats a nois i noies d’entre 11 i 16 anys sota el títol Aquest estiu ... implica’t amb el Parc! Una proposta que s’emmarca dins la metodologia educativa de l’Aprenentatge i Servei. 

En aquests camps d’estiu, nois i noies podran participar activament en projectes de millora del Parc, en una proposta lúdica basada en l’experiència, la responsabilitat, la recerca, la reflexió i l’acció. 

Aquesta proposta neix de la col•laboració entre el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i l’empresa de serveis educatius Arqueolític amb l’objectiu d’oferir una activitat que vagi més enllà del lleure. Una proposta que permeti que l’acció dels nois i noies repercuteixi de manera positiva sobre el medi, resolent a petita escala necessitats reals d’un entorn molt humanitzat i que això, a l’hora, els ofereixi l’oportunitat de viure una experiència d’aprenentatge plena, significativa i gratificant. 

Què farem i com? 
• Del 3 al 28 de juliol, de dilluns a divendres (inscripció per setmanes) 
• De 9 del matí a 2 del migdia. 
• Servei d’autocar i monitoratge des de Terrassa. 
Setmana 1 (3-6 juliol): Efectes de l'alta freqüentació d'una àrea: el Coll d'Estenalles, el Montcau i la Cova Simanya. 
Setmana 2 (9-13 juliol): La Matagalls - Montserrat. Recuperem un camí històric. 
Setmana 3 (16-20 juliol): Els observatoris de fauna del Parc. Condicionem el hides de la Vall d’Horta. 
Setmana 4 (23-28 juliol): Arbres i plantes del massís. Un jardí botànic al Parc. 
• Preus: 1 setmana 100 € (excepte 1ª setmana del 3 al 6 de juliol: 90 €), 2 setmanes 160 €, 3 setmanes 220 € i 4 setmanes 280 €. 
• Us podeu inscriure fins la darrera setmana de juny (places limitades) al telèfon 93 789 44 56 o a l’adreça scomellas@arqueolitic.com 
• Trobareu informació sobre l’Aprenentatge Servei, el Parc Natural de Sant Llorenç i Arqueolític als següents enllaços: www.aprenentatgeservei.cat, www.arqueolitic.com i www.diba.es/parcsn/parcs/index.asp?Parc=4 

Estem a la vostra disposició per qualsevol dubte que tingueu, esperem que la proposta us sembli interessant i, si no us hi podeu sumar.

Moltes gràcies! 

Sílvia Comellas i Compte 
Arqueolític 
Major, 21 4rt 4ª Terrassa 08221 
scomellas@arqueolitic.com 
www.arqueolitic.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada