Benvinguts a la web de l'AMPA

dilluns, 30 de març del 2015

Xerrades per a pares i mares



SI JO EM SENTO BÉ, EM RELACIONO MILLOR
a càrrec de Luci Morera, tècnica en mediació, ciutadania i drets civils.
8 d'abril de 18,30 a 20,30 h
a la Biblioteca Central de Terrassa-bct
(Passeig de les lletres, 1)
En tota relació i comunicació entre les persones, tenim situacions de diferència i de no està d’acord. El tret En tota relació i comunicació entre persones, tenim situacions de diferència i de no estar d'acord. El tret diferencial és una riquesa de la humanitat, però quan ens hi trobem, no sempre reaccionem de la millor manera. Partir de nosaltres mateixos/es, amb la consciència de com estem i sentim, ens facilitarà o no la manera de relacionar-nos amb els altres positivament o negativament.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
ADOLESCÈNCIA CONFLICTIVA: LA SÍNDROME DE L'EMPERADOR
a càrrec de Maria del Mar Rey i Arantzazu Herrador, psicòlogues forenses especialitzades en l'àmbit de la violència i el conflicte familiar.
9 d'abril de 18,30 a 20,30 h
a la Biblioteca Central de Terrassa-bct
(Passeig de les lletres, 1)
Com a conseqüència de l’augment de casos de denúncia en conflictes de fills a pares, neix el nostre servei d’atenció a les famílies que es troben en aquesta problemàtica. Es donaran pautes per identificar el conflicte, conèixer les conseqüències més extremes que se’n poden derivar i el tractament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada