Benvinguts a la web de l'AMPA

dilluns, 27 d’abril de 2015

Xerrada per a pares i maresQUÈ ELS PASSA ALS NENS I NENES? SÍMPTOMES INFANTILS
a càrrec de Mercè Collell, psicòloga i psicoanalista.
7 de maig de 18,30 a 20,30 h
a la Biblioteca Central de Terrassa-bct
(Passeig de les lletres, 1)

En tota relació i comunicació entre les persones, tenim situacions de diferència i de no està d’acord. El tret En Analitzarem diferents manifestacions simptomàtiques presents en la criança (problemes alimentació, control d’esfínters, el controvertit TDAH, gelosia, dificultats de relació amb els companys...) vicissituds viscudes sovint amb molt malestar. El món psíquic de l’infant és lluny, el nen ha de sortejar múltiples esculls per a créixer. La teoria psicoanalítica ens proporciona elements de reflexió entorn als símptomes, que ens ajuden a copsar el seu valor de missatge, alhora que ens dóna eines per a poder-los enfrontar.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
EDUCAR EN EMOCIONS: UN REPTE DE FUTUR
a càrrec de Ruth García, psicòloga i formadora en habilitats personals, comunicació i intel.ligència emocional.
12 de maig de 18,30 a 20,30 h
a la Biblioteca Central de Terrassa-bct
(Passeig de les lletres, 1)

Treballarem l’educació emocional com a eina personal i familiar. Primer hem de tenir nosaltres intel·ligència emocional per poder després educar als nostres fills en emocions, dins d’un entorn que m’ofereix moltes possibilitats per treballar les emocions. Eduquem a persones que sabran gaudir, conviure, acceptar-se a sí mateixes i als altres, gestionar conflictes, tolerar frustracions, enfrontar-se a les pors i canalitzar la ira de forma adequada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada