Benvinguts a la web de l'AMPA

dilluns, 20 de juny del 2011

Reutilització dels llibres de text de 3r a 6è

RECICLA ELS TEUS LLIBRES!!
Per les famílies de 3r a 6è que participen, recordeu que aquesta setmana es farà la recollida dels llibres de text a les classes i la setmana vinent es lliuraran els lots. Esperem que hi hagi molta participació.

Període per recollir els lots de llibres: des del 28/06/2011 fins al 30/06/2011 a la sala de l’AMPA. Matins de 10:00h a 12:00h i tardes de 17:00h a 19:00h.

2 comentaris:

  1. si jo s'ho vull donar a una psona en especial,no ho tinc que portar,no?
    gracies!

    ResponElimina
  2. Si ets de 6è pots deixar els llibres a l'escola indicant a la bossa a qui van destinats o donar-los per fer la donació general. Si no ets de 6è i vols rebre llibres pensa que tenen prioritat les persones que han donat els llibres a la "cadena de llibres", però si tens un destinatari acordat has d'indicar el nen a la bossa. Sempre ens agrada recordar que el fet de donar no ens assegura rebre el lot sencer perquè depenem de la voluntat de les famíles en aquesta cadena de donació. De tota manera es fa el possible perquè en cas d'haver-hi lots sencers per a tots els donants, tots en rebin i els llibres que en quedin són els que es distribueixen entre els no donants però sí receptors.

    ResponElimina